dissabte, 30 de març del 2013

KEUKENHOF

Keukenhof és el jardí dels tulipans. Antigament havia estat un jardí de la reialesa. Aquí s'hi cultiven tulians,narcissos,jacints,roses... El 60% de les flors a nivell mondial i el 75% de la producció mondial passa per l'aeroport de Schiphol. Només un 15% es produeix en altres terres.
Keukenhof és una oda a la vida

























dilluns, 25 de març del 2013

REMBRANDT

“Hay que haber estado muerto varias veces para pintar así”. Va dir Van Gogh de Rembrandt.....





FLYING HOME

La llibertat de sentir-se omnipotent, per sobre dels núvols, per sobre dels caps, per sobre de la gent, per sobre dels cors... Volar cap a un destí desconegut, terres estrangeres que t'acaben conquerint. Amsterdam, destí de noves aventures, nous somnis, nova vida.







dimarts, 19 de març del 2013

AMISTAT?

Passar tantes hores amb tu, compartir, esdevenir còmplices....per enèsima vegada consecutiva és evident a ulls de tothom. Però tan senzill a ulls nostres!!! Res és ambigu, però crec (des del més profond de moi même) que no voler trencar això que tenim, això tan bonic embolicant-ho amb sentiments...crec que ja és massa tard....sense voler confessar-nos-ho... AMISTAT? No ho crec, però això, això nostre ja em convé....

diumenge, 17 de març del 2013

ESTIMADA IAIETA

El més dur de la gent que ens deixa, és el no poder-los tocar, sentir les seves mans, l'escalfor d'una mirada o l'esclat de riure. Mil moments que ens queden en el record, com una fotografia impresa en la memòria. Tants moments viscuts i tans d'altres que hauríem de gaudir! Sempre és injust quan marxa algú, però tu....

ESTIMADA iaieta,

Et trobo a faltar saps? Em penso que arribaré dimecres i que et vindré a veure... :)
Sé que no ens deixes ni un sol instant, però què t'he de dir, em coneixes prou per saber que sóc bastant egoïsta, que m'agradaria explicar-te les aventures d'aquests mesos... Sentir la teva veu, mirar les teves mans arrugades i dir-me a mi mateixa que voldria ser com tu. Et trobo a faltar i sé que on siguis amb l'avi i el padrí ja estareu de broma. Això em recomforta, que siguis com sempre has estat.
Per mi sempre seràs un model a seguir, de bon humor,de coratge i de lluita. No va ser el càncer el que se't va endur,vas et tu que vas decidir que ja no volies lluitar. Mai et culparé per això. Vas estar combatent durant molts anys i quan tu vas decidir vas marxar per tenir sempre un ull, nit i dia, sobre nosaltres. Mai et culparé de que no ens esperessis per dir-nos adéu. Crec que ens coneixem prou bé, per saber totes dues que d'aquesta manera és un bon "a reveure"...
Iaieta meva...les teves paraules em falten, el teu humor em falta, les teves mans em falten, els nostres moments em falten...
ESTIMADA iaieta, on ets? Vine al meu costat, cada dia, per eixugar-me les llàgrimes com tantes vegades havien fet, per adormir-me al teu costat, per riure una vegada més, per ser SEMPRE el braç en el qual et recolzes.

ESTIMADA iaieta...et trobo a faltar


http://youtu.be/G4fAuYpFlts








dissabte, 16 de març del 2013

TOI ET MOI

C'est tout ce qu'on a était toi et moi, que des ombres qui se cachent et qui jamais vont se retrouver ensemble.

dijous, 14 de març del 2013

POESÍA


RIMA IV

No digáis que, agotado su tesoro,
de asuntos falta, enmudeció la lira;
podrá no haber poetas; pero siempre
habrá poesía.

Mientras las ondas de la luz al beso
palpiten encendidas,
mientras el sol las desgarradas nubes
de fuego y oro vista,
mientras el aire en su regazo lleve
perfumes y armonías,
mientras haya en el mundo primavera,
¡habrá poesía!

Mientras la ciencia a descubrir no alcance
las fuentes de la vida,
y en el mar o en el cielo haya un abismo
que al cálculo resista,
mientras la humanidad siempre avanzando
no sepa a dó camina,
mientras haya un misterio para el hombre,
¡habrá poesía!

Mientras se sienta que se ríe el alma,
sin que los labios rían;
mientras se llore, sin que el llanto acuda
a nublar la pupila;
mientras el corazón y la cabeza
batallando prosigan,
mientras haya esperanzas y recuerdos,
¡habrá poesía!

Mientras haya unos ojos que reflejen
los ojos que los miran,
mientras responda el labio suspirando
al labio que suspira,
mientras sentirse puedan en un beso
dos almas confundidas,
mientras exista una mujer hermosa,
¡habrá poesía!

Gustave Adolfo bécquer

APOLLON ET DAPHNÉ

Eros, qui s'exerçait à tirer à l'arc, subit les railleries du dieu Apollon. Mis en colère par les sarcasmes du dieu, Eros envoie deux flèches : l'une, d'or, atteint Apollon et l'enflamme d'amour pour Daphné, fille du dieu-fleuve Pénée, en Thessalie.L'autre, de plomb, dégoûte Daphné de l'amour. La nymphe s'enfuit à travers les forêts et la montagne, poursuivie par Apollon. Au moment où elle va être atteinte, elle supplie son père de l'aider à échapper au dieu. Entendant sa prière, Pénée la métamorphose en laurier (en grec : daphnè). Voyant cela, et toujours amoureux, Apollon décide que le laurier sera son arbre.

LEED MALDITOS!!!


Con el fin de incentivar la lectura, tres estudiantes de la Miami Ad School —Max Pilwat, Tan Keri y Rodríguez Ferdi— han propuesto un plan para que las personas que utilizan el metro puedan acceder a la lectura de libros durante su viaje.

No es un proyecto, sino un concepto sobre cómo, a partir de la tecnología NFC, se puede incentivar la lectura de libros en lugares donde no hay conexión de internet. El proyecto se ha pensado especialmente para incentivar el uso de las bibliotecas, en concreto la de Nueva York, pero hay que decir que el concepto se puede aplicar tanto a partir de las bibliotecas, como de las editoriales o de las librerías y incluso, con la participación de todos estos tres interlocutores.

La propuesta parte de que en el metro de Nueva York no hay conexión a internet. The Undergroud Library propone que los usuarios puedan descargar las diez primeras páginas de varios libros al su teléfono inteligente mediante el escaneo de un póster que estaría dentro de cada vagón del metro. Los datos se descargarían utilizando la tecnología NFC, tecnología que utiliza campos electromagnéticos para transferir datos entre dos dispositivos que están muy cerca el uno del otro. Muchos teléfonos inteligentes en el mercado hoy en día ya cuentan con esta tecnología incorporada (Google Wallet ya lo utiliza como sistema de pago). Una vez el usuario saliera del metro y reanudara su conexión a internet, el teléfono avisaría a la Biblioteca Pública de Nueva York más cercana, donde podría terminar de leer, alquilar, etc. el libro.


Josep M. Vinyes
Una biblioteca virtual dins del metro



Escrito por Beat.cat

DIES D'HIVERN...

...sota un sol afeblit que intenta escalfar els cors gèlids dels vianats. Dies simples en que seure en un banc pots sentir la buidor al teu interior i saber que per sempre més el teu cor coixegerà

divendres, 8 de març del 2013

DUBTES

Sí,no,sí, no sí, no, els pros, els contres, sí, no, sí, no, en contra, pro, no, sí, potser si...,no ?
Ahhhhh el cap m'explotarà!!! La raó diu que no, les evidències que sí...

SODOMA Y GOMORRA

Necessito compartir amb algú....adoro la meva professió i quan pujo a dalt de l'escenari, sóc la persona més feliç del món. També gaudeixo de les festes on les animositats desapareixen i tothom es deshinibeix, tothom s'estima i l'alcohol es beu com l'aigua.
La part menus agradable, potser "dégoûtante", és quan et diuen clarament que volen anar-se'n al llit amb tu, que exites, però finalment passen la nit amb un ex teu. Escoltar que l'altre et doni detalls d'una nit tòrrida amb una companya que no pots veure, saber que tu has acabat dormint sola, però almenys amb el teu orgull, mentre la perversió degenera al teu voltant....

dimarts, 5 de març del 2013

IMPUDIQUE

Tu as dit dangereux? Oui, peut être. Mais j'ai touché le fond, je ne descendrais pas plus bas. Je t'ai accompagné aux portes de l'infern ,dans ces endroits sombres où je suis devenue une ombre parmi les ombres, et moins encore...rien.
Aujourd'hui j'ai envie de partir, de tout plaquer, de retrouver un amour pure, réciproque. J'ai touché le fond mais je tiens, je tiens, maîtrise.
Quelque part je suis soulagée d'avoir cogné sur ce putain de sol, ça ne fait plus mal que la chute. Il y a plusieurs fins au mot fin.
Aujourd'hui je sais que c'est fichu. J'étais prête à partager le pire et le meilleur, l'infern ne me faisait pas peur tant que tu me tenais la main. Oui je sais que c'est fichu, que je suis incapable de partager juste une partie de ta vie. Mais ce n'est pas de ma faute. Ce n'est pas que mon amour soit trop gran, c'est que l'amour est trop grand.

diumenge, 3 de març del 2013

MAYBE I LIKE IT THIS WAY


I know it's wrong
I know he's rough
I don't know what to do
But we've been through enough
I know it's time
And yet I play
Maybe I like it this way.

I see his pain
I hear his cry
He pulls me to the edge
But I don't ask him why
I understand
And I obey
Maybe I like it this way.

I like the way he laughs
His strange and silent stare
I like the way he moves
The way he's always there
The way he calls my name
The way he takes control
I like the way this man has stirred my soul:

"When I first met Burrs, he was grand. You understand?
But I was scared and awfully lonely.
Hungry. And hopeful. How could I know?"

Maybe tomorrow it comes crashing down
Maybe next week I'll find another clown
Maybe I'll try to go a different way
But look who's sitting here today.

If I could change
If I could grow
I'd ask for nothing more
And through that door I'd go
But if I'm through
Why do I stay?

Maybe he wants me
Maybe he needs me
Maybe he loves me
Maybe I like it this way.

dissabte, 2 de març del 2013

THE WORD OF YOUR BODY

"I love to feel asleep into your arms, the warm of your body, watching you while you're sleeping and to wake you up shoftly... I love to be in love with my bestfriend". L.E